Вітаємо з Різдвом Христовим та Новим, 2016, Роком!

29.12.2015

Вітаємо з Різдвом Христовим та Новим, 2016, Роком!

                         

Улюблені в Господі брати і сестри!

Щиро вітаємо всіх вас з великим Святом –

Різдвом Христовим та Новим, 2016, Роком!

 

«Бо Дитя народилося нам, даний нам Син, і влада на раменах Його, і кликнуть ім'яЙому: ДивнийПорадник, Бог сильний, Отецьвічности, Князь миру. Без кінця буде множитисяпанування та мир на троні Давида й у царствійого, щобпоставитиміцнойого й щобпідпертийогоправосуддям та правдою відтеперй аж навіки, ревність Господа Саваотацезробить! (Ис.9:5,6).

 

Втілений Бог прийшов на землю для спасіння людства, для того, щоб спасти віруючих у Христа Ісуса від провини та влади гріха, звільнити від покарання за гріх смертю, для того, щоб дати людям вічне життя в небесах і ввести в славу Божу.

Різдво завжди вселяє в серця викуплених дітей Божих радість спасіння та велике захоплення величністю нашого Господа Ісуса Христа.

«На Тебе надіюсь я, Господи, хай не буду повік засоромлений… Бо ти скеля моя та твердиня моя, і ради Ймення Свого Ти будеш провадити мене й керувати мене!» (Пс.30:2,4).

Добрі наміри на новий рік – хороша справа, але надто крихке та ненадійне. Значно надійнішими є молитви, бо вони підносяться аж до трону нашого Господа. Нехай же Господь допоможе нам, щоб потреби в наших молитвах підносились до Нього з повною довірою.

 

З любов’ю та повагою до вас

Пресвітери, члениРади БНЦМ ЄХБ України.